Verkoop van computers en onderdelen

Naast het repareren van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, notebooks, printers, hardware en software.

Wij hebben altijd de nieuwste desktops en laptops van verschillende A-merken. Hierbij leveren wij bekabelde en draadloze netwerken. Ook het redden en overzetten van alle data, e-mails en documenten kunnen wij voor u verzorgen.

Leufkens Automatisering Leufkens Automatisering

Hardware

Naast complete computers verkopen wij ook andere hardware. U kunt bij ons terecht voor een nieuw moederbord, harde schijf, processor geheugen, voeding en een VGA-kaart. Ook voor reviews, achtergronden en overige informatie over hardware kunt u bij ons terecht.

Software

Is uw computer erg traag geworden? Wij plaatsen nieuwe software op uw computer en maken uw computer "schoon", zodat de computer weer snel werkt en u zich niet meer hoeft te ergeren. Ook maken wij back-ups voor u en kunnen wij Windows Office en andere software voor u herinstalleren.

Eigen reparatieruimte

Wij hebben een eigen reparatieruimte in Voerendaal, maar wij komen ook bij u thuis voor het repareren van uw computer. Ook kunnen wij de computer bij u ophalen en weer terugbrengen.

Kosten

U kunt gebruik maken van onze diensten voor 50 euro per uur (excl. BTW). Woont u binnen Zuid-Limburg dan betaalt u geen voorrijkosten. U krijgt altijd van tevoren een urenschatting zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bel ons en wij verzorgen een prijsopgaaf voor u.