Leufkens Automatisering toen en nu

Marc Leufkens is eigenaar van Leufkens Automatisering en heeft het bedrijf ook opgericht. Hij specialiseerde zich in 1978 op het gebied van de automatisering. Hij begon in de kantoormachine- en meubelhandel van zijn ouders. Hier maakte hij de overgang mee van de wetenschappelijke rekenmachines naar de eerste computers.

Eigen reparatieruimte

Marc richtte zich op deze eerste computers en begon met Atari, Apple, Commodore en HP computers. Zijn computerafdeling groeide al snel uit tot een belangrijk onderdeel in het bedrijf.

Leufkens Automatisering

In 1999 vestigde Marc zijn eigen computerspeciaalzaak in Heerlen. De zaak liep goed en hij verhuisde naar een grotere en beter bereikbare vestiging met een flinke parkeerplaats. Sinds september 2000 is Leufkens Automatisering gevestigd aan de Heerlerweg 202 in Voerendaal. Veel Limburgse computergebruikers vinden de weg naar deze makkelijk te bereiken locatie op een kruispunt van snelwegen aan de rand van Heerlen.

Leufkens Automatisering is niet meer weg te denken uit de Limburgse IT wereld. Wij nemen de tijd om onze klanten onder het genot van een kop koffie een uitgebreid advies te geven. Zowel op het gebied van hardware, software als netwerken heeft Leufkens Automatisering alle kennis in huis om een product op maat te leveren. Onze eigen technische dienst staat voor een snelle after-sales service, die desgewenst bij u aan huis kan worden uitgevoerd.